Veilig Winkelen
Bij internetshoppen horen veilige betaalsystemen. Wij hebben daarom besloten enkel te werken met de betaalsystemen Sofort, Mr Cash/Bancontact, iDeal en Paypal. Daarnaast is het ook mogelijk om uw bestelling onder rembours te ontvangen en via overschrijving. Al onze bestellingen worden discreet verpakt en binnen 24 uur geleverd rekening houdend met feestdagen en weekenden.

Internetshoppen zal de komende jaren alleen maar populairder worden. Omdat de aantallen alleen maar groeien komen er ook meer veiligheid issues om de hoek kijken. Natuurlijk, het kan altijd zijn dat u producten besteld op een verkeerde site of de voorwaarden niet goed gelezen heeft. Alleen al daarom hebben wij een aantal tips op 'papier' gezet om het shoppen op internet voor u zo veilig mogelijk te houden.

Do's & Dont's
-  De veiligste manier om uw orders te plaatsen blijft bij Nederlandse of Belgische bedrijven. Deze hanteren vaak dezelfde betaalsystemen en u heeft geen taalbarrière mocht er iets fout gaan.
-  Bekijk de website voordat u gaat bestellen goed. Kijk bijvoorbeeld of er contactgegevens op staan. Neem hierbij geen genoegen met een simpel 'contactformulier'.
-  Gratis sample? Te mooi om waar te zijn. Accepteer geen gratis producten waar u bijvoorbeeld alleen de verzendkosten voor hoeft te betalen. In ruil daarvoor wilt de winkel uw creditcard gegevens. Opletten!
-  Indien u op een buitenlandse website een bestelling plaatst, probeer dan te betalen via Paypal. Paypal heeft wereldwijd een kopersbescherming waar u gebruik van kunt maken.
-  Zintuigen. Als een website niet goed aanvoelt, maar de prijs wel --> klik dan gewoon weg. Better safe, than sorry!