i9 Waterfles - Passie (Rood)

€49,95
Model: i9- WR
Beschikbaarheid: Op voorraad
Stimuleer je Lichaamsenergie met de rode passie fles.

De i9 waterfles is een glazen waterfles die water 'oplaadt' of 'informeert' door gebruik te maken van de internationaal gerenommeerde Poznik Technolgie (TP). Deze technologie zorgt ervoor dat water terugkeert naar haar natuurlijke vitaliteit. Het water krijgt terug haar natuurlijke moleculaire structuur en levendigheid, wordt zachter en aangenamer om te drinken. Deze technologie is op de fles aanwezig via een ingewerkte sili-con tag.

30 jaar wetenschappelijk onderzoek

Wetenschappelijke testen toonden aan dat het water duidelijk positief beïnvloed wordt door de TP silicon tag. Het menselijk bio-energetisch veld ver-hoogt gemiddeld met 11% na het drinken van dit geïnformeerde water. Ook werd ontdekt dat het stress niveau daalde met 25%. 


Waarom geïnformeerd water?
Vervuiling en onze manier van leven impactheren het water negatief.  Dit was ook wat dr. Emoto ontdekte in zijn water-onderzoek. De moderne waterbehandelingen, de verdeelsystemen en de vervuiling doen hier nog een schepje bovenop waardoor het water heel ongestructureerd wordt.  Ongestructureerd water heeft zijn natuurlijke vitaliteit, zijn zelf-herstellend vermogen en zijn anti-bacteriële mogelijkheden verloren. 

Omdat ongestructureerd water zich in grote bundels verzamelt, wordt het veel moeilijker opneembaar door de mens. Om dit water te absorberen en dus die grote bundels te de-structureren, heeft de mens energie nodig en gebruikt hij deze vanuit zijn reserves.  Door geïnformeerd (en dus gestructureerd) water te drinken, is deze extra energie niet meer nodig en kan je lichaam sneller herstellen en rust vinden. 

"De fles informeert water met positieve vibraties zoals prana's, mantra's, muziek, gedachten, gebeden, licht, getallen en kleuren."

Welke eigenschappen worden gestimuleerd?
Daar de fles oorspronkelijk bedoeld was voor sporters, werden 'atletische' eigen-schappen verwerkt in de encodering van de silicon tag. Zo krijgt iedere i9bottle water gebruiker, naast de vibraties van muziek, prana’s en mantra’s, extra steun in de volgende gebieden: - Kracht 
- Energie 
- Uithoudingsvermogen 
- Vitaliteit 
- Fitness 
- Vorm 
- Explosiviteit 
- Balans 
- Een goede fysieke conditie 
- Een goede psychologische balans 
- Rust 
- Concentratie 
- Winnen 
- Overwinnen 
- Niet-gelimiteerd zijn 
- Netheid 
- Plezier 
- Geluk 
- Precisie 
- Vertrouwen 
- Tactiek 
- Beëindigen van wat je start 
- Focus 
- Vastberadenheid 
- Leven 
- Jeugdigheid 
- Jezelf overstijgen 
- Snelheid 
- Beslissing 
- Plezier 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!