i9 Waterfles - Purity - (Wit)

€49,95
Model: i9- WW
Beschikbaarheid: Op voorraad
Wit licht bestaat uit alle kleuren van de regenboog die samensmelten tot één geheel. Als je dit terugkoppelt naar de chakra’s, brengt de kleur wit, je de eigenschappen van alle kleuren. En dit is perfecte balans. Algemeen staat wit voor de eigenschappen van het brengen van bescherming en je goddelijke verbinding met je lichaam.

De kroon chakra staat voor zuiver bewustzijn en innerlijke wijsheid. De kroonchakra wordt gelinkt aan onze hormonen en wordt voorgesteld door de kleur wit of violet. De kroonchakra speelt een rol bij het loslaten van karma, fysieke actie met meditatie en mentale actie. De witte energie van deze chakra zuivert onze gedachten en brengt onze energie in balans.

Wat zijn chakra’s?
Chakra’s zijn subtiele energie centra in het menselijk lichaam. De zeven belangrijkste chakra’s lopen langs je wervelkolom tot aan je kruin. De chakra’s (Sanskriet voor “wiel”) zijn te vergelijken met een soort energiebronnen.Chakra’s nemen energie op en geven energie af via energiebanen die door het lichaam stromen.

Inhoud: de fles heeft een inhoud van 650ml
 

Welke kleur i9 Fles past bij mij?
Eén ding is belangrijk om te weten: Iedere fles draagt dezelfde tag met dezelfde informatie. Omdat deze i9 tag het water weer levend maakt, neemt het water ook de vibratie van de kleur in zich op. Zoals gekend is in de kleurentherapie, kunnen kleuren een duidelijke hulp zijn om je beter en energieker te voelen.

Allereerst heb je jezelf de vraag te stellen: Koop ik deze fles om me algemeen beter te voelen of is dit om me te helpen op een specifiek deelgebied? Is het antwoord: algemeen, dan raden we je aan om 1 van de volgende flessen aan te kopen:

Chakra: indien balans heel belangrijk voor je is

Wit: indien puurheid en zuiverheid eigenschappen zijn waarin je verder wil groeien.

De i9 waterfles is een glazen waterfles die water 'oplaadt' of 'informeert' door gebruik te maken van de internationaal gerenommeerde Poznik Technolgie (TP). Deze technologie zorgt ervoor dat water terugkeert naar haar natuurlijke vitaliteit. Het water krijgt terug haar natuurlijke moleculaire structuur en levendigheid, wordt zachter en aangenamer om te drinken. Deze technologie is op de fles aanwezig via een ingewerkte sili-con tag.

30 jaar wetenschappelijk onderzoek

Wetenschappelijke testen toonden aan dat het water duidelijk positief beïnvloed wordt door de TP silicon tag. Het menselijk bio-energetisch veld ver-hoogt gemiddeld met 11% na het drinken van dit geïnformeerde water. Ook werd ontdekt dat het stress niveau daalde met 25%. 


Waarom geïnformeerd water?
Vervuiling en onze manier van leven impactheren het water negatief.  Dit was ook wat dr. Emoto ontdekte in zijn water-onderzoek. De moderne waterbehandelingen, de verdeelsystemen en de vervuiling doen hier nog een schepje bovenop waardoor het water heel ongestructureerd wordt.  Ongestructureerd water heeft zijn natuurlijke vitaliteit, zijn zelf-herstellend vermogen en zijn anti-bacteriële mogelijkheden verloren. 

Omdat ongestructureerd water zich in grote bundels verzamelt, wordt het veel moeilijker opneembaar door de mens. Om dit water te absorberen en dus die grote bundels te de-structureren, heeft de mens energie nodig en gebruikt hij deze vanuit zijn reserves.  Door geïnformeerd (en dus gestructureerd) water te drinken, is deze extra energie niet meer nodig en kan je lichaam sneller herstellen en rust vinden. 

"De fles informeert water met positieve vibraties zoals prana's, mantra's, muziek, gedachten, gebeden, licht, getallen en kleuren."

Welke eigenschappen worden gestimuleerd?
Daar de fles oorspronkelijk bedoeld was voor sporters, werden 'atletische' eigen-schappen verwerkt in de encodering van de silicon tag. Zo krijgt iedere i9bottle water gebruiker, naast de vibraties van muziek, prana’s en mantra’s, extra steun in de volgende gebieden: - Kracht 
- Energie 
- Uithoudingsvermogen 
- Vitaliteit 
- Fitness 
- Vorm 
- Explosiviteit 
- Balans 
- Een goede fysieke conditie 
- Een goede psychologische balans 
- Rust 
- Concentratie 
- Winnen 
- Overwinnen 
- Niet-gelimiteerd zijn 
- Netheid 
- Plezier 
- Geluk 
- Precisie 
- Vertrouwen 
- Tactiek 
- Beëindigen van wat je start 
- Focus 
- Vastberadenheid 
- Leven 
- Jeugdigheid 
- Jezelf overstijgen 
- Snelheid 
- Beslissing 
- Plezier 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!